maandag 2 januari 2012

Pinkster Run 2010 (Ridder Run)Deze Run georganiseerd door Bob en Erno ging naar Limburg en Duitsland. Bij aankomst werden er Ridder hesjes aan de rijders uitgedeeld. Hier Koko met de zijne. 

 Peete was ook aan de beurt om een hesje aan te trekken. Het was schitterend weer dus iedereen had er dik zin in.!  
 

De eerste dag was er een Ridder vestijn op kasteel hoensdrecht en daar togen wij heen nadat wij in de ochtend voorzien waren door de moeder en zus van Erno van Ridder hesjes! Daar aangekomen bezichten wij de middel eeuwste markt en liepen daarna richting ridder spelen. Over al stonden oude tenten met wapens en middeleeuwse kledij. Bij èen der tenten troffen wij exact de zelfde merktekens dragers als wij aan. Wij werden als helden onthaald en mochten wel even met de zwaarden vechten. ! Bob en Erno pakten er 2 en begonnen voorzichtig tegen elkaar te schermen. Bob en Erno waren er snel klaar mee maar Peete niet. Hij pakte een zwaard en daagde Erno uit, Deze nam zijn uitdaging aan en al snel werd duidelijk dat Peete helemaal los kon gaan! Hee riep Erno doe normaal nee nee...  Peete mepte er lustig op los en Erno moest echt in de verdediging ! De monden van de nep Ridders aan de kant bij hun tenten vielen open en Erno stopte er snel mee. Jammer vond Peete eindelijk een echt zwaard. ,,wil er niemand vechten.
Tall Ton aan de pijl en boog. Iedereen mocht even een paar pijlen afvuren. Het werd een wedstrijdje en tja ik wil het eigenlijk niet opschrijven maar de schrijver werd eerste.


Koko hoorde iets rammelen onder zijn sportster en we besloten even langs een dealer der HD`s te gaan.
Wij werden snel geholpen dit keer en konden de bout er zonder veel moeite in draaien. Even gegeten daar en wat gedronken meteen en daarna weer verder. Harley`s het blijft een avontuur!

Best een aardig groepje dit keer Bas , Koko, Erno , Bob ,Ton,  Peete 
 Erno en Bob regelden de camping die dus aardig op kleine kindjes was ingesteld !
Met al gevolg dat wij naar de Twinkel de Pinkel show moesten luisteren. Iets waar Bikers nou niet echt op zitten te wachten natuurlijk. Koko lag in een deuk om deze show en hij was niet de enige.!
Wij reden naar Duisland en vermaakten ons best op de weg en op de terrassen van de Duische plaatsjes!
Altijd weer grappen en grollen en Erno met zijn Porno Duits ! En Peete met zijn Don`t mension the war. En wir habben et nicht gewust! haha...


Even Pauze en parkeren op zoek naar voedsel en drank. 

Peete zijn bike droeg een cowboy hoed. Gewoon voor de leuk al was het wel lekker weer.
Koko en Peete in de zon op een terras in Duisland ! Leuke serveersters trouwens daar. Maar wij moeten door de weg wacht op ons, het lot van een Cheese Hunter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten