dinsdag 3 januari 2012

Breda Rit 2002

Breda rit 2002
 
Zondag werden wij getrakteerd op een groot feest in  Breda. Het weer 32 graden!! Celsius en een hoop HD `s onderweg naar Breda maakte dit het ultieme genot.
Het was 12 uur verzamelen bij Peete. Deze had al koud water, limonade en koffie De groep was groot dit keer, altijd weer een goed gevoel wanneer mensen het leuk vinden mee te gaan


 
6 fietsen reden er mee. Het kon groter, maar een aantal rijders waren verhindert.
Mario had meteen al een probleempje zijn lamp wilde niet meer naar voren blijven staan dus bonden we er een stukje ijzerdraad omheen (heel ouderwets maar werkt wel)
Na een beetje oude hoeren en een drankje gingen wij opreis. Echter na 300 meter knapte meteen dat ijzerdraad van de lamp dus weer ff sleutelen.
De meiden gingen meteen ff een blik werpen op Elske en Koko`s aanstaande huis, althans 1 van de vele in de race.
 Na 10 minuten konden we weer verder en de volgende stop was bij een pomp waar wij op heerlijke ijsjes werden getrakteerd door Inge.
Het was echt heet en ook op de motor koelde je niet af Peete reed de hele rit in zijn T shirtje en had het nog heet. Zoals iedereen trouwens al hadden sommige hun jas nog aan.
l
Wij kwamen een uur of half 4 aan in Breda en de terrassen zaten boorden vol!! Na een beetje speuren konden we echter toch een plak vinden en met een beetje stoelen erbij graaien konden we toch met zijn alle terecht.
Na heerlijk onder de bomen gezeten te hebben gingen we na een biertje en drankje weer verder richting FEBO natuurlijk. Even snacken  kan nooit kwaad natuurlijk voor een biker buikje.
 
Na de schrans partij vervolgenden wij onze weg en snuffelden weer eens tussen de stalletjes (jees wat word die troep duur zeg !! , allemaal door die euro!.) en keken naar de geparkeerde bike`s veel liberators konden wij niet ontdekken trouwens en dit terwijl er 600 zouden komen! zeker al weg.   Het was alweer half vijf en omdat
Na 1 kilometer  viel de versnelling pook van Mario los hij kon niet meer schakelen en stopte langs de kant v d snelweg. Hij had zelf een reserve circlip bij hem en kon de boel met veel hulp van Jordi weer vast maken. (well done Jordi)
 Marco en Hans lieten een fraai stukje tegen de richting in rijden zien op de vluchtstrook v d snelweg een echt zooitje dus .hahaha… Als de politie het kan kunnen wij het ook of niet dan..?!!
De 2de stop was het geplande pomp stopje. Er werd weer ijs uitgedeeld en daarna nog wat gedronken. Helaas liet Hans zijn fiets vallen en de versnelling`s pook brak af.
 

Normaal word zoiets zeer lastig om verder te rijden maar dit keer was het weer Mario die de boel redde en een reserve pook in zijn zadeltas had!!  Ongelofelijk!! 
Dus Hans haalde oude er af, nieuwe er op, klaar. Na wat geklooi met water (het was heet)
en een paar foto`s genomen te hebben tuften we verder  naar huis.
Bij de Stigsebrug spitste de groep zich in 2 3 bike`s reden naar Lelystad en de rest naar Almere. 
Weer een geslaagde HD dag Breda meegemaakt het was big fun guys Tanks!! All.
 
Road captain Cheese Hunters. TC .
Peete 

alles vol zat op de terrassen besloten we om  terug te rijden en dan bij een benzinepomp weer even wat te drinken en ijs eten.ar staan om de boel inwendig een beetje te koelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten